aleaska dating site - Norjuma kahwin lagi

PETALING JAYA: Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor sekali lagi menjadi sasaran fitnah selepas rakaman visual beliau mencium pipi adik iparnya, Datuk Mohd Nazim Tun Razak dimuat naik di laman sosial.

Memang romantik sangat kalau tengok pasangan macam ni.

Tetapi di Jepun, sepasang suami isteri ini menarik perhatian ramai kerana walaupun sudah 37 tahun berkahwin, tapi masih lagi berpakain sedondon.

Aku pun berguling-guling sehinggalah aku tertidur jua akhirnya... Aku segera memeriksa telefon bimbit untuk melihat sudah pukul berapa. Aku tiba-tiba teringat cerita seram Paranormal Activity 1 and 2. Aku tidak ada membuat perjanjian syaitan seperti dalam cerita Paranormal Activity ataupun Khurafat.

Bersasarkan cerita seram tersebut, entiti ghaib akan muncul dan membuat aktiviti paranormalnya pada pukul 3 pagi. Aku segera membaca ayat-ayat hafazan PAFA sebagai pendinding diri dengan tajwid yang tunggang langgang kerana ketakutan. Aku dapat mendengar bunyi benda pecah itu dengan jelas. By the way perjanjian syaitan bukan khurafat lagi itu dah syirik aritu aku tengok Al Kuliyyah Hasan Din 'sound' bapak Shamsul, Yusuf Haslam kerana menggunakan terminologi yang salah, haha.

The Executive Chairman of Ghaz Properties spent more than RM3.5 million on his wedding to the Grandniece of the Sultan of Pahang, with RM 444,444.44 on HANTARAN KAHWIN alone!!

Last modified 30-Jun-2016 02:38