Правильные решения и ответы на любые задания для школьника или студента быстро онлайн. А если не нашли нужное решение или ответ, то задайте свой вопрос нашим специалистам.
0 голосов

1)I usually.... tea in the morning.A) drink B)drinks C)drinkes 2)My younger sister.... on Monday.A) don't work B)doesn't work C)doesn't works 3)They often.... in the street in summer.A)plays B)play C)playes 4)We.... to the country in winter.A)don't go B)doesn't go C)don't goes 5)Nick.... his dad very hard.A)help B)helps C)is help 6)The swimming pool.... at 10 o'clock on Sunday.A)opens B)open C)opening 7).... you go to the cinema every weekend?A)Does B)Do C)Dose 8)My cousin always.... at he Park Hotel in Greece.A)stay B)stays C)stayse 9).... she speak four languages vety well? A)Do B)Does C)Is 10)What.... you know about this strange boy? A)does B)do C)are 11).... Tom live near here?A)Does B)Do C)Dose 12)How often.... you go abroad?A)does B)do C)are 13)It.... very much in spring. A)don't rain B)doesn't rain C)isn't rains 14)I.... to bed before midnight.A)go B)goes C) am go 15)Where do your parents.... in Great Britain? A)live B)lives C)living

от (18 баллов) в категории Английский язык

2 Ответы

0 голосов
  1. drink
  2. doesn't work
  3. play
  4. don't go
  5. helps
  6. opens
  7. Do
  8. stays
  9. Does
  10. do
  11. Does
  12. do
  13. doesn't rain
  14. go
  15. live
от Одаренный (1.1k баллов) 2 3
0 голосов

1)А
2)B
3)B
4)A
5)B
6)A
7)B
8)B
9)B
10)B
11)A
12)B
13)B
14)A
15)A

от Начинающий (226 баллов)
...