Правильные решения и ответы на любые задания для школьника или студента быстро онлайн. А если не нашли нужное решение или ответ, то задайте свой вопрос нашим специалистам.
0 голосов

Выберите правильный ответ 1.I met my … friend yesterday. a)better b) goodest c) best d) the best 2.If he doesn’t give me this information, I … this work. a)don’t do b) won’t do c) haven’t done d) did 3.Did … Bob come from … Edinburg or from … London? а) a b)the c)an d) – 4.Rice … in England. a)is not grown b) are not grow c) are not grown d) is not grew. 5.I … this book yet. a)don’t read b) am not reading c) haven’t read d) was not reading. 6.They became successful … a)businessman b) businessmen c) businessmans d) business 7.Our classes are over … 3 o’clock. a)оn b) at c) in d) of 8.The houses … 500 years ago. a)was build b) were build c) were built d) build 9.Will you go to the museum next Thursday? a)Yes, I do b) Yes, I am c) Yes, I will d) Yes, I did 10.What holiday is celebrated on the 25th of December in Great Britain? a)Christmas b) Halloween c) Guy Fawkes Day d) New Year

назад от в категории Английский язык
0 голосов

1. c)

2. a)

3. d)

4. a)

5. c)

6. b)

7. b)

8. c)

9. c)

10. a)

назад от (42 баллов)
0 голосов

Ответ:

1)C 2)d 3)b 4)a 5)a 6)? 7)d 8)a 9)c 10a

назад от (18 баллов)
...